FILMKRAFT TALENT SØKER CREW

VIL DU LÆRE MER OM FILM?

Filmkraft er i gang med de to store prosjektene for 2023 – FILMROOKIES og FILMVERKSTED. Vi søker nå etter crew og regissører.

Vi ser etter unge personer som ønsker å lære mer om filmproduksjon. Dette er ulønnet arbeid, men vil gi viktig erfaring for deg som ønsker å jobbe med film. Alle workshops, innspilling og post-produksjon vil foregå etter skoletid. Prosjektene vil bli gjennomført vår/tidlig sommer og tidlig høst 2023. Du vil jobbe sammen med erfarne filmfolk som vil gi deg grundig opplæring.

Vi ser etter følgende funksjoner; foto, lys, lyd, innspillingsleder, kostyme, sminkør, rekvisitør, klipper/grad, lyddesigner og komponist og regi for FILMROOKIES. Alle funksjoner vil ha en mentor som veileder.

Høres dette gøy ut? Vil du vite mer trykker du på knotten under.

Påmeldingsfrist 3. mars.

ÅRETS PRODUKSJONSSELSKAPER

For FILMROOKIES 2023 er det Foton4 som er utøvende produsent. I tillegg til å gjøre oppdragsfilm står de bak produksjoner som Transit Conjunction og Dapdune Road (co-produsent).

 

Utøvende produsent for FILMVERKSTED 2023 er Goodtime Pictures Stavanger. Goodtime står bak dokumentarfilmen om Kamelen – Si Ingenting.