Søk
Close this search box.

Beste Praksis: Fond for lyd og bilde

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]«BESTE PRAKSIS» er et initiativ fra Filmkraft Rogaland og vi har som målsetning å tilby solide foredragsholdere og gode diskusjoner og håper med dette at serien med BESTE PRAKSIS vil bli en nyttig møteplass for vår regions produsenter og regner med at alle som deltok tidliger også ønsker å delta her.

 

Tema: 2.juni: Fond For Lyd og Bilde

Vi har invitert seniorrådgiver Ida Friis til et digitalt lunsjmøte sammen med vår regionale bransje.

 

Vi skal prate om FFLB, Hva må til for å nå gjennom? Hvilke ordninger finnes her? Hvilke midler disponeres? Hvordan fungerer utvelgelsen? Og mye mer.

 

Vi ønsker spørsmål i forkant!

 

Tid: 2. juni 2021
kl.12.00-13.00

Sted: Zoom

Kostnadsfritt for deltakere, men bindende påmelding.

 

 

Påmelding – Søk deg plass med en setning om hvorfor du ønsker å delta på denne samlingen innen 26. mai til marie@filmkraft.no[/vc_column_text][vc_single_image media=»74758″ media_width_percent=»100″][/vc_column][/vc_row]

Del posten