STIPEND KORTFILM – KONVENTET 2020

Filmkraft lyser ut 5 stipend til filmskapere på kr 5000 for å reise på KORTFILMKONVENTET 2020. Vi oppfordrer ALLE som jobber med kortfilm til og søke stipendet.

 

KORTFILMKONVENTET 2020 finner sted onsdag 22. – torsdag 23. januar 2020 i Trondheim. Nytt av året er at påmeldingsavgift inkluderer akkreditering til hele Minimalen Kortfilmfestival.

 

PROGRAM: KORTFILMKONVENTET tilbyr 2 dager med mesterklasser, filmvisninger, internasjonalt møtested med festivaler, Signaturpitch og viktig mingel!  Nytt for 2020 er korte workshops. Nyheter om programmet vil som tidligere oppdateres løpende på Kortfilmkonventets facebookside: https://www.facebook.com/Kortfilmkonventet/

 

Lokasjon Kortfilmkonventet er denne gangen flyttet til Nova Kinosenter på en felles arena med Minimalen Kortfilmfestival og deres Nordic Shots Expo-program som foregår parallelt, og som har internasjonale filmskapere, salgsagenter og filmfestivaler på gjestelista. Lunsjer og festmiddag blir arrangert på nærliggende steder, blant annet blir det lunsj på storslåtte Palmehaven på Britannia Hotel første dag.

 

Signaturpitchen Den nasjonale kortfilmkonkurransen Signaturpitchen arrangeres for tredje gang under Kortfilmkonventet 2020, se egen utlysning for deltakelse på denne.

 

PRAKTISK:

Påmelding: https://midtnorskfilmsenter.hoopla.no/sales/kortfilmkonventet2020

Når: Onsdag 22. januar kl 09.30 – torsdag 23. januar kl 17.00

Sted: Nova Kinosenter, Trondheim. Deltakeravgift: 1745 kr, – inkludert lunsj og festmiddag onsdag samt lunsj torsdag og full akkreditering til Minimalen Kortfilmfestival.

Hotell: Comfort Hotel i Krambugata har gitt oss en god pris på 860 kr. for enkeltrom og 960 kr. for dobbeltrom inkludert frokost på hotellet. Bestill rom på mail: co.trondheim@choice.no eller på telefon: 73588888 (velg gruppebestilling) og oppgi referansenummer: 1105GR010502. Vær rask, det er begrenset antall rom til spesialpris.

filmkraft_rogaland_logo_positive

Hvordan søker man stipendet?

Søknader på kr 5000 i stipend for å reise på KORTFILMKONVENTET 2020 sendes inn som vanlig via søknadssystemet vårt www.filmsøk.no

*Legg ved CV, og vedlegg med reisebudsjett og begrunnelse for din deltakelse.

Vi oppfordrer ALLE som arbeider med kortfilmformatet til å søke seg til KORTFILMKONVENTET 2020.

 

Søknadsfrist 9. desember!

 

*Merk: Til dere som får innvilget stipend: Du er selv ansvarlig for å melde deg på konventet via lenkene over og booke deg reise/bo.

*Får du ikke innvilget stipend så kan du som filmskaper søke støtte til kompetansehevende reiser hos Filmkraft på ordinært vis hvor man kan søke inntil kr 3000 for reiser innenlands.