Søk
Close this search box.

Beste Praksis: Dokumentar

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

Filmkraft viderefører satsingen på kompetanseheving og bransjeutvikling under paraplyen «BESTE PRAKSIS».

 

Tema 13 & 14. september er DOKUMENTAR

 

Vi har invitert:

Klara Nilsson Grunning – Filmkonsulent dokumentar NFI

Ola Hunnes – Produksjonsrådgiver dokumentar NFI

Zaradasht A. Hairan – Dokumentarist

Bjørn Eivind Aarskog – Dokumentarist

 

 

Vi vil starte dagen med å prate om søknadsordninger for dokumentar og krav til ulike vedlegg. Vi ser frem til å bli bedre kjent med ny filmkonsulent for dokumentar hos NFI. Klara ønsker å prate om konsulentrolle, kreative prosesser og mye annet spennende. Vi skal også ha case studier fra to av våre regionale dokumentarister.

 

Dette er et viktig og nyttig seminar for vår profesjonelle bransje.»BESTE PRAKSIS» er et initiativ fra Filmkraft og vi har som målsetning å tilby solide foredragsholdere og gode diskusjoner og håper at BESTE PRAKSIS vil fortsette å være en viktig møteplass for vår regions produsenter.

 

 

Tid: 13 & 14 september

Kl: 09:00 – 16:00

Sted: TBA

Bevertning: LUNSJ

SØK PLASS innen 1. august 2021

[/vc_column_text][vc_single_image media=»74732″ media_width_percent=»100″][/vc_column][/vc_row]

Del posten