FILM ROOKIES utlysning regissører & crew

Bli med på det største prosjektet på FILMKRAFT TALENT! Hvert år deltar rundt 40 unge skuespillere og filmskapere i FILM ROOKIES. I tillegg engasjeres en lokal filmprodusent og profesjonelle filmskapere fra den regionale filmbransjen til å delta som mentorer i prosjektet.

Manuset av Balder Scheen Jacobsen (18 år) jobbes med  under veiledning av filmkonsulent Lars Skorpen fra Filmkraft. Balders filmscene med tre ungdommer, hvor to av dem står ovenfor viktige veivalg i livet, skal nå realiseres.

Opptakshelg er satt til 9-10 mai. 1 opptaksdag per film. Skuespillere castes fra BUT v/Rogaland Teater.

REGISSØRER vi leter etter fire regissører som ønsker å ta utfordringen med å regissere Balders filmscene. Vi ser etter regissører i oppstartsfasen, dere på vei inn i bransjen. Mentorer vil guide dere gjennom opptakene og dere vil få en unik mulighet til å både knytte verdifulle kontakter med bransjeaktører og potensielle fremtidige kollegaer. Regissører må være tilgjengelige for møte onsdag 4. mars og lør 14. mars for kick-off sammen med skuespillere på teatret og opptak helgen 9-10 mai. Send inn søknad om å være regissør sammen med CV til:

anne@filmkraft.no innen 14. februar.

**Søkere må være bosatt/tilknyttet i Rogaland.

CREW Søk deg plass i prosjektet ved å sende mail (gjerne med CV) hvor du skriver ønsket fagfunksjon (produksjonsleder/koordinator, produksjonsassistent, innspillingsleder, kostyme, sminke, lys, lyd, foto og/eller klipp) sammen med kontaktinfo og navn og alder. Det vil være mentorer i alle fagfunksjoner og tekniske workshops vil bli avholdt av produsent i forkant av opptaksdagen. Øvrig crew må være i alder 16 – 30 + og tilgjengelige for opptak 9 -10. mai.

Klippen låses 12. juni og premiere av de fire filmene under TALENTTIMEN 17. juni.

Søknader om plass i crew sendes til produsent sammen med noen linjer om deg selv og med CV til:

Elisabeth Røvær: elisabeth.rovaer@screenstory.no innen 28 februar.

**Søkere må være bosatt/tilknyttet i Rogaland.

FILM ROOKIES er et samarbeidsprosjekt mellom Filmkraft Talent, BUT v/Rogaland Teater, og en lokal filmprodusent, i år er dette SCREEN STORY. Det er Filmkraft Talent som finansierer prosjektet.