FILMKAPPLØPET 2020

FILMKAPPLØPET 2020

Er du filmskaper som bor i Rogaland? En som liker å lage film. Enten du er amatør eller profesjonell – eller rett og slett bare nysgjerrig på hvordan man jobber med filmproduksjon – er du velkommen til årets Filmkappløp!

Ett ord kan tolkes på så mange måter.

Under FILMKAPPLØPET samles filminteresserte amatører og profesjonelle for å lage en kortfilm på 48 timer med utgangspunkt i oppgave-ordet.

MELD DEG PÅ HER: https://appex.no/Filmkapplopet2020

I 2019 var ordet TILSAMMANS. Bli med for å utfordre deg selv, treffe andre filmentusiaster og ha muligheten til å stikke av med den flotte hovedpremien!

Under fjorårets kappløp deltok hele 15 filmcrew, og det ble en fest av en helg!

I år som i fjor møtes vi på Bedehuset Bar & Bazaar, fredag 14. august kl. 16:00 for å få utdelt årets oppgave og litt sosialt.

Når oppgaven er utdelt har du 48 timer på deg til å lage en film om emnet/ordet/begrepet.

Søndag 16. august kl. 16:00 møtes vi igjen for en felles visning av filmene hvor en jury kårer vinnerne. En amatør og en proff. Vinnerne kan vente seg en saftig premie. På premieren blir det selvsagt rød løper og bobler i glasset. Sted for finale: Maritim kino.

*Du må bo i Rogaland og være over 16 år for å delta!

PREMIER: Talentene kjemper om et arbeidsstipend på kr. 5.000,-, mens de profesjonelle filmprodusentene kjemper om arbeidsstipend på hele kr. 20.000,- fra Filmkraft.

I år som i fjor har vi inngått et samarbeid med TV Haugaland, som vil vise alle konkurransens filmer i sine sendeflater etter konkurransen.

Samarbeidspartnere for Filmkappløpet 2020 er Filmkraft, Filmkraft Talent, Appex, Den norske filmfestivalen i Haugesund og TV Haugaland