Idéworshop: Ekte historier

Filmkraft Talent

Filmkraft Talent søker nå deg som går med en dokumentar-idé i magen. Søk om å bli med i Idéworkshop for å uvikle din idé til en full pitch og kanskje det er nettopp din idé som blir til ferdig kort-dokumentar!

Filmverksted er et årlig prosjekt gjennomført av Filmkraft Talent. Prosjektet starter som en idéworkshop der deltakerne får utvikle en enkel idé til manus, godt hjulpet av erfarne filmskapere. Ett utvalgt prosjekt herfra vil i løpet av året bli castet, planlagt, innspillt og klippet, alt med god hjelp fra et profesjonelt produksjonsselskap.

Har du en idé til en dokumentar så send en mail til kristine@filmkraft.no innen 03.03.2021. Husk å legge ved en liten CV om deg selv samt en kort beskrivelse av din idé (max 10 linjer). Alle vil få svar og ta gjerne også kontakt om du har spørsmål. Man trenger ikke ha laget film før eller ha fullført utdannelsen men du kan også være på vei inn i bransjen. Søknaden er åpen for alle mellom 16 og 30 år som er bosatt i Rogaland.

 

Årets veiledere er Zaradasht Ahmed og Terje Torkildsen. Zaradasht er en svært erfaren og internasjonalt prisvinnende dokumentarist, og har laget blant annet «Nowhere to hide». Terje er skuespiller, forfatter og skribent og har i flere år hatt fast spalte i Stavanger Aftenblad. Han har skrevet flere romaner for ungdom, blant annet «Marki Marco».

 

Frist for innsending av idé er 3.mars 2021. Send din idé samt noen linjer om deg selv til kristine@filmkraft.no.

Se mer informasjon under.