Søk
Close this search box.

Ny søknadsportal åpen for registrering

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]Filmkraft og de andre sentrene og fondene i Norge går nå over i NY SØKNADSPORTAL: RegPortal: Filmkraft. Denne er bygget i samme system som NFIs søknadsportal og er derfor gjenkjennelig for flere.

Filmsøk.no, vår gamle søknadsportal er nå stengt for både søknader og anmodninger. Åpne saker vil bli overført til den nye portalen for videre behandling av oss.

RegPortal.no er nå åpen slik at du kan starte arbeidet med å registere både din organisasjon og enkeltpersoner som skal representere din organisasjon. Det er daglig leder i selskapet som først må opprette bruker og bli godkjent i systemet, deretter er det daglig leder i selskapet som godkjenner ytterligere søkere. Vi anbefaler at du går inn å gjør dette i god tid før neste søknadsfrist da det er noe dokumentasjon som må fremskaffes før brukeren blir godkjent i systemet.

Filmkrafts søknadsordninger vil bli gjort tilgjengelige på RegPortal den 4.januar 2021. For anmodninger er datoen satt til 11.januar 2021. Frem til da vil du ikke kunne se våre forskjellige ordninger eller søke på disse. Andre senter, som Vestnorsk, har åpnet for dette da de har tidligere søknadsfrister.

Neste frist for søknader over 100.000 kr er 3.februar 2021, for behandling i styremøte 17.mars.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][/vc_column][/vc_row]

Del posten