Søk
Close this search box.

STYREMØTE 11. DESEMBER OG TILDELINGER

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]Styremøte og tildelinger 11. desember 2019[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]Styret i Filmkraft Rogaland har i styremøte 11. desember.
I denne søknadsperioden har Filmkraft Rogaland vedtatt og gi tilskudd til 5 prosjekter, hvor 3 prosjekt med søknadssum over 100.000 kroner ble behandlet i styremøtet 11. desember. 3 prosjekter får utviklingsstøtte, 2 prosjekt får produksjonsstøtte. Til sammen deler Filmkraft ut 955 000 kroner.

 

Tildelinger over kr 100.000 behandlet i styremøte 11. desember:

2019 – 953 LYDEN AV MENN
Søknadstype: Produksjon
Søker: PIRAYA FILM AS
Produsent: Torstein Grude
Regi: Torstein Grude
Klipp: Fredrik Hana
Format: Dokumentar
Om prosjektet: En film om livets store spørsmål sett gjennom øynene til musikeren Jørgen Tjemsland og hans mentor, en myteomspunnet gitarforsterkerbygger på Ålgård.

2019 – 954 FROM.BEYOND
Søknadstype: Produksjon kortfiksjon
Søker: PERDURABO PRODUCTIONS AS
Produsent: Cathrine Wespestad
Manus: Jamie Turville og Fredrik Hana
Regi: Fredrik Hana
Format: Kortfiksjon
Om prosjektet: «From.Beyond» er en eksperimentell kortfilm bestående av en rekke forskjellige perspektiver med referanser til både science-fiction, skrekkfilm og dokumentar. Filmen skildrer menneskets møte og håndtering av det uforklarlige med en apokalyptisk verdensanskuelse. Hva er det første steget i møte med det ukjente. Hva er det siste?

2019 – 959 INGRID WINTERS MAKELØSE MISMOT
Søknadstype: Utvikling lang fiksjon
Søker: CHEZVILLE AS
Produsent: Gary Cranner
Manus: Johan Kaos Nåden Dyrstad
Regi: Silje Seljeseth
Format: Lang fiksjon
Om prosjektet: Ingrid Winter sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møter, hverdagsangsten, jobbkonflikter, i en irrasjonell frykt for dørselgere, og i et ekteskap som har mistet piften. Men vondt blir til verre når Ingrid sendes til jobbreise til St. Petersburg, og det som skal være starten på et forskningssamarbeid over landegrensene ender i pur uopprettelig kaos.

Tildelinger under kr 100 000:

2019 – 943 KRIGERNE
Søknadstype: Utvikling dokumentar
Søker: VINTERFILM AS
Hovedprodusent: Svein Molaug
Produsent: Peter Ask og Rune Sørensen
Regi: Svein Molaug
Format: Dokumentar
Om prosjektet: Krigerne er en dokumentarfilm om mennesker på siden av samfunnet som vil komme seg ut av offerrollen, og slåss for å komme tilbake igjen.

2019 – 944 KRUTTRØYK
Søknadstype: Utvikling kortfiksjon
Søker: STRAY DOG PRODUCTIONS AS
Produsent: KriStine Skaret
Manus: Andrei Nekrasov
Regi: Andrei Nekrasov
Format: Kortfiksjon
Om prosjektet: et kortfilmmanus inspirert av novellen Kruttrøyk av Torborg Nederaas.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Lars Skorpen, filmkonsulent, mobil: 928 19 335
Ingvild Bjerkeland, daglig leder, mobil: 928 09 438[/vc_column_text][vc_single_image media=»72992″ media_width_percent=»100″][/vc_column][/vc_row]

Del posten