BESTE PRAKSIS – DEN GODE AV-SØKNADEN

Hva er hemmeligheten bak en god søknad? Hvordan kan du som produsent bruke ord og formuleringer slik at konsulenten forstår hvilken film du har i hodet?

Dato: 17. januar

Sted: Rådhuset i Sandnes

Tidspunkt: Vi åpner dørene for mingling og kaffe fra kl.  09.30. Programmet starter kl. 10.00 og vi avslutter kl. 15.00.

MERK: Arrangementet er kun åpent for profesjonelle produsenter basert i Rogaland.

Påmelding sendes på mail til kaia@filmkraft.no innen kl. 12.00, mandag 9. januar.

Det blir enkel lunsjservering. Evt. mathensyn må meldes inn sammen med påmeldingen.

Elisabeth Kleppe er regissør, produsent og medeier i Aldeles Film i Bergen.

Produsent Elisabeth Kleppe deler sine erfaringer, suksesshistorier og tabber i en workshop som tar for seg grunnleggende kunnskap om søknadsprosessen. Hun går gjennom de mest sentrale tilskuddsordningene og deres krav til søknader, herunder utarbeidelse av kalkyler og finansieringsplaner, prosjektskisser og øvrige søknadsdokumenter.

Produsent Elisabeth Kleppe er daglig leder i filmselskapet Aldeles i Bergen, som hun eier sammen med Turid Rogne, Elin Sander og Kieran Kolle. Som produsent velger Elisabeth kunstnerisk sterke prosjekter, ofte med utgangspunkt i en sosial eller politisk problemstilling. Hun samarbeider tett med regissører, blant annet gjennom idé-utvikling og manus. Hun har bakgrunn som journalist, og skriver og regisserer også egne filmer. Sammen med Elin Sander produserte hun kinosuksessen «Bergen – i all beskjedenhet».