KRAFTTAK FOR ROGALAND – JURY

Jury i Norsk regional pitche-konkurranse produksjon lange formater

Krafttak for Rogaland: Pitch for produksjon lange formater konkurransen har søknadsfrist 13. oktober. I komitéen for utvelgelse av prosjekter sitter Marie Fuglestein Lægreid, Anne Lærdal og Linda May Kallestein.

Kunngjøring prekvalifisering til pitch finner sted 27. oktober 2023.

Selve pitchen blir 28. november kl 09:00 – 15:00 på KINOKINO. Her er juryen kandidatene møter i Filmkrafts pitche-konkurranse:

Anne Lærdal

Daglig leder (juryformann)
Filmkraft

Linda May Kallestein

Fiksjonskonsulent
Filmkraft

Magnus Thomassen

Daglig leder
Mediefondet Zefyr

Tonje Hardersen

Tonje Hardersen er festival- og programsjef Den norske filmfestivalen i Haugesund. Hun har hovedfag i filmvitenskap fra NTNU og har siden jobbet for Norske filmklubbforbund, distribusjonsselskapet Arthaus og som filmrådgiver i bransjeorganisasjonen Film & Kino hvor hun støttet distribusjon av kvalitetsbarnefilmer  og var ansvarlig for skolekinoaktiviteter.

Michael Fleischer

Michael Fleischer har over 30 års erfaring med innkjøp, distribusjon, produksjon, administrasjon, ledelse og foredling av film og TV produsert for det nordiske publikum. Han har en fortid i Nordisk Film, SF Studios sjef for dansk avdeling, et kort opphold ved et teater i København, en årrekke som selvstendig produsent, og siden starten af 2020 har han vært leder for Scandinavian Film Distribution. Distribusjonsselskapet distribuerer utelukkende nordiske spillefilmer og er etablert i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Samtidig har Michael bl.a. sittet 4 år i redaksjonen på markedsordningen på DFI, han er tilknyttet som eksterne foreleser på Den danske Film og på EFC og har en master i Experience Management.