Søk
Close this search box.

STIPEND TIL CPH:DOX 2023

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″ uncode_shortcode_id=»767743″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column column_width_percent=»100″ gutter_size=»3″ overlay_alpha=»50″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ width=»1/1″ uncode_shortcode_id=»209868″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»199977″]

Filmkraft lyser stipend til dokumentarfilmskapere som ønsker å delta på årets CPH:DOX. Denne utlysningen retter seg mot regissører/produsenter som jobber med sin første eller andre langdokumentar. 
CPH:DOX har de siste årene vokst til å bli en av de største dokumentarfilmfestivalene i Europa og er et viktig treffsted for verdens dokumentarister. I tillegg til et mangfoldig filmprogram, foregår det et bredt utvalg av paneldiskusjoner, bransjemøter, pitcheforum og utstillinger i forbindelse med festivalen.
 Se her for mer informasjon om festivalen. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_button border_width=»0″ link=»url:mailto%3Akaia%40filmkraft.no» uncode_shortcode_id=»177169″]SØK NÅ[/vc_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column column_width_percent=»100″ gutter_size=»3″ overlay_alpha=»50″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ width=»1/1″ uncode_shortcode_id=»209868″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»166561″]

Kriterier for å søke;

Du må virke og bo i Rogaland.Du jobber med din første eller andre langdokumentar, enten som produsent eller regissør.

Filmkraft dekker;

Stipendet dekker utgifter til rimeligst mulig reise og opphold, akkreditering INTRO:DOX eller CPH:INDUSTRY, samt en felles middag i regi av Filmkraft. INTRO: DOX er nytt av året og denne akkrediteringen gir nye filmskapere en unik mulighet til å følge forumet selv om man ikke er tatt ut til å pitche med et prosjekt. Filmkraft ordner med reise og overnatting m.m., og det vil derfor ikke være mulig å søke om å få dekket utgifter utover dette. 

MERK: Dersom du blir plukket ut til å motta stipend, må du selv søke om akkreditering. Frist for å søke INTRO:DOX-akkreditering er 1. februar og CPH:INDUSTRY er 1. mars.

Hvor mange dager?

Det legges opp til felles avreise lørdag18. mars og retur onsdag 23. mars. Det vil selvsagt bli anledning til å se film, men vi vil prioritere deltakelse på arrangementer knyttet til akkrediteringene med fokus på forumet, og hvordan best mulig pitche prosjektet ditt til potensielle finansiører og nettverking.

Hva skal søknaden inneholde?

Søknad skal inneholde begrunnelse og motivasjon for deltakelse samt oppdatert CV. Søknaden sendes på mail til kaia@filmkraft.no  innen kl. 12.00, mandag 30.januar (MERK: kort søknadsfrist!) Søknader mottatt etter dette blir ikke vurdert.

MERK: for dere som uansett planlegger å reise til CPH:DOX, dere som har film eller har blitt invitert, står dere selvfølgelig fritt til å søke ordinært kompetansehevende tilskudd for slike reiser.

Har du spørsmål, ta kontakt med prosjektleder Kaia Høidalen på mail eller mobil.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Del posten