Søk
Close this search box.

Beste Praksis: Spill

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

«BESTE PRAKSIS» er et initiativ fra Filmkraft Rogaland og vi har som målsetning å tilby solide foredragsholdere og gode diskusjoner og håper med dette at serien med BESTE PRAKSIS vil bli en nyttig møteplass for vår regions produsenter og regner med at alle som deltok tidligere også ønsker å delta her.

Tema 18.august:
Presentasjon av Kulturrådets tilskuddsordninger for spill
med Fond for lyd og bilde og Kreativ næring

Vi har invitert seniorrådgiver Ida Friis og rådgiver Magnus Aspli til et digitalt lunsjmøte sammen med vår regionale spillbransje.

Vi skal prate om Fond for lyd og bilde og Kreativ næring. Hva må til for å nå gjennom? Hvilke midler disponeres? Hvordan fungerer utvelgelsen? Og mye mer.

Vi ønsker gjerne spørsmål i forkant!

Tid: 18. august 2021
kl.12.00-13.00
Sted: Zoom

Kostnadsfritt for deltakere, bindende påmelding.

Påmelding – Søk deg plass med en setning om hvorfor du ønsker å delta på denne samlingen innen 9. august til marie@filmkraft.no

[/vc_column_text][vc_single_image media=»74830″ media_width_percent=»100″][/vc_column][/vc_row]

Del posten