Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

FILM ROOKIES kick off på teateret – UTSATT

14 mars, 2020 12:00 - 17:00

Hvert år har regissører og skuespillere kick off på teateret sammen med noen fra filmbransjen som kan gi dem innføring i skuespillerinstruksjon og være med å sette teamene i gang med leseprøver til opptak. I 2020 er det, som ifjor, regissørparet Arild Østin Ommundsen og Silje Salomonsen, som også er skuespiller, som skal ha denne dagen sammen med deltakerne i denne runden av FILM ROOKIES.

**FILM ROOKIES kick-off på Rogaland Teater nå lørdag 14. mars er bestemt utsatt grunnet Koronasituasjonen på ubestemt tid:

Vi endrer planer på grunn av Koronasituasjonen og følger anbefalinger fra offentlige helsemyndigheter for å forebygge og begrense smitte.
Meen, vi gjør nye risikovurderinger jevnlig og avlyser IKKE gjennomføringen av vårt største talentprosjekt FILM ROOKIE.

Vi håper å finne alternative måter og møtes og gjennomføre prosjektet vårt på, bare komprimere prosjektet litt hva angår tid og holder foreløpig fast på opptakshelgen 9.-10. mai!

Ta kontakt med produsent Elisabeth Røvær (<elisabeth.rovaer@screenstory.no> om dere involverte lurer på noe i den forbindelse og dersom du ikke allerede har søkt deg som teknisk crew så holder vi muligheten for å søke seg som crew åpen til ut mars.

FILM ROOKIES er et samarbeid mellom Filmkraft Talent, BUT v/ Rogaland Teater og Screen Story

Detaljer

Dato:
14 mars, 2020
Tid
12:00 - 17:00