Søk
Close this search box.
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette arrangement har allerede funnet sted.

FILMKRAFT SØKER DOKUMENTARKONSULENT

12 april, 2023

Vil du være med å følge en bransje i stor vekst, en bransje som stadig overasker og leverer? En bransje som både gir oss de nære regionale historiene og de viktige større internasjonale perspektivene? Filmkraft søker ny dokumentarkonsulent, en med god kunnskap innenfor dokumentarfilm.

Søker må ha solid erfaring innenfor spesifikke dokumentarformatet som for eksempel manusforfatter, regissør eller produsent. Konsulenten vil være underlagt strategi og handlingsplan for senteret og bidra til å oppfylle de fastsatte målene. Søker må ha gode samarbeidsevner, være strukturert og faglig oppdatert. Søker må også ha gode kommunikasjonsevner, ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og ha kjennskap til RegPortal.

Det er en fordel om søker også har:

 • Kjennskap til regional, nasjonal og internasjonal filmproduksjon
 • Kjennskap til offentlig forvaltning
 • Relevant utdanning/bransjeerfaring
 • Bosted i Rogaland, men pendlerkostnader kan dekkes etter nærmere avtale
 • Kjennskap til fiksjonsformatet
 • Kjennskap til Forskrift om tilskudd til audiovisuell produksjon

Arbeidsoppgaver:

 • Konsulenten vil vurdere prosjekters kunstneriske verdi; deriblant fortellerkraft, kulturell verdi, visuelle ambisjoner, tidligere meritter for de involverte, regionalitet og bredde i stemmer og perspektiver.
 • Fremme en skriftlig vurdering om hvilke prosjekter som kvalifiserer kunstnerisk for støtte til Vedtaks- og innstillingsmøte (VIM) Les mer om hvordan Filmkraft saksbehandler; https://filmkraft.no/soknad/
 • Kunstnerisk oppfølging av prosjekter som har mottatt støtte
 • Deltagelse på relevante interne og eksterne arrangementer, slik som Rogalerret, konventer, festivaler i inn- og utland.

Stillingen er åremål ut 2024 i 50% stillingsbrøk med mulighet for forlengelse og utvidet stillingsbrøk etter nærmere avtale. Lønn etter avtale. Gode pensjonsordninger. Arbeidssted er KINOKINO i Sandnes, Rogaland.

Spørsmål rundt stillingen kan rettes til daglig leder Anne Lærdal, anne@filmkraft.no.

Skriftlig søknad med CV sendes til post@filmkraft.no og merkes med ‘Dokumentarkonsulent’.

Vær oppmerksom på at søkerlisten er offentlig. Søkere som ønsker unntak fra dette må angi begrunnelse i søknaden for vurdering opp mot offentlighetsloven.

Frist for søknad 12. april 2023.

Filmkraft er et regionalt filmsenter som arbeider for å utvikle og styrke profesjonell audiovisuell produksjon i regionen gjennom tilskudd til utvikling og produksjon av dokumentarfilm, fiksjonsfilm og utvikling av spill. Filmsenteret jobber også for å øke den filmfaglige kompetansen blant profesjonelle filmarbeidere og veilede og rekruttere unge talent til filmbransjen i regionen. Filmkraft er eid av Rogaland fylkeskommune, Stavanger kommune, Sandnes kommune og Haugesund kommune.

Detaljer

Dato:
12 april, 2023
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør