Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

MINI WORKSHOP: LYS

20 oktober, 2020 10:00 - 16:00

Nils Petter Devold Midtun har jobbet som filmfotograf siden midten av nittitallet og har en lang og allsidig erfaring. Han er vant med store filmsett gjennom arbeid på reklamefilmer, kortfilmer, spillefilm og fiksjonsserier. Han er også godt kjent med å jobbe på lav budsjetts filmer hvor det er viktig å bruke ressursene riktig.

Videre har han gjort en rekke kinodokumentarer og lengre dokumentarer for TV og har god forståelse for sjangeren.

Mini workshop:

LYSworkshopen vil handle om det grunnleggende rundt lys. Hva er det som formgir noe eller separer noe fra bakgrunnen. I blanding av eksempler og teori vil vi prøve å gi en forståelse av hva lys er og hvordan en gjør det.

Gjennom å forstå det grunnleggende vil en lettere forstå hvordan. Lys er for mange en gåte og et mysterium, men det er faktisk veldig konkret og fysisk.

Kurset passer for dere som virker som filmarbeidere i regionen vår. Erfarne fotografer kan ha glede av å oppfriske og det vil være matnyttig for ferske fotografer. Regissører og produsenter som ønsker å forstå omfanget av å arbeide med lys, kostnadsbilde og hvilke ulike lamper en kan trenge i en produksjon er velkomne til å delta.

Tilreisende kan søke om reisestøtte i forkant.

Søk plass til: marie@filmkraft.no innen 6 oktober.

Vell møtt!

Detaljer

Dato:
20 oktober, 2020
Tid
10:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/327177215374753/