Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ROGALERRET

31 mai, 2023 19:00 - 23:00

PROGRAM

Norwegian Dream, regi Leiv Igor Devold

Robert er en ung arbeidsinnvandrer fra Polen som flytter til kysten av Trøndelag for å få betalt gjelda til mora si. Der finner han kjærligheten i sin norske kollega, Ivar, som er åpent skeiv. Samtidig som han må holde forholdet skjult for de andre polske arbeiderne, blir det en streik på fabrikken som Ivar støtter. Robert må velge hva som er viktigst: pengene han trenger eller kjærligheten. 

Arkitekten, regi Kerren Lumer-Klabbers

30 år gamle Julie lever i et bilfritt Oslo i nær fremtid. Boligmarkedet har gått helt av skaftet og Julie får ikke boliglån. Når hennes husleie økes, må hun finne et nytt sted å bo. Løsningen blir et bofellesskap i en parkeringskjeller. Julie drømmer om en arkitekt-karriere slik at hun kan kjøpe leilighet. En dag byr en mulighet for suksess seg på jobben. Samtidig spirer et uventet vennskap mellom Julie og den nye naboen, Kaja.

Fugler, regi Liv Runesdatter

A poetic short film that follows six children who through improvised dance and movements seek to connect with and understand the nature around us.

Morild, regi Fredrik S Hana

Morild er i krysningspunktet mellom kortfilm og musikkvideo, og omhandler en mystisk bok av pur stein som inneholder en samling ukjente historier. En rekke eventyr som var altfor merkelige, uforklarlige og tvetydige for våre eventyrsamlere. Laget i samarbeid med Kvelertak.

 

Minnemarkering
En kjent og kjær filmarbeider er gått bort og vi minnes han i en kort markering under Rogalerret 31. mai.

Detaljer

Dato:
31 mai, 2023
Tid
19:00 - 23:00

Arrangør

Filmkraft Rogaland

Sted

Folken
Løkkeveien 24
Stavanger, 4008
+ Google-kart
View Sted Website