Søk
Close this search box.
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SØKNADSFRIST 3. 2020

12 august, 2020 23:30

Søknadsfrister og styremøter i 2020:

12. august (6 uker før styremøte planlagt 23. september
21. oktober (6 uker før styremøte planlagt 2. desember)

Filmkraft Rogaland har de siste årene operert med flere søknadsfrister enn noe annet filmsenter i Norge. Vi har imidlertid erfart at søknadsrundene er svært ujevne, og at dette ikke alltid kommer de beste prosjektene til gode. Styret har derfor vedtatt å redusere antall søknadsfrister fra seks i 2020 til fire. Vi går nå over til to på våren og to på høsten. Vi utvider også vår saksbehandlingstid med to uker, for å kunne tilby tettere oppfølging fra vår produksjonsrådgiver Marie Fuglestein Lægreid. Søknader på opp til 100 000 kr vil behandles løpende som før.

  • Vedr søknader som hører innunder søknadsrunde 3: Det er forventet at søknader som kommer inn etter 22 april har tatt med kostnader rundt smittevern i kalkylen.Filmkrafts COVID19-støtte stenges

    Filmkrafts støtte til ekstraordinære kostnader knyttet til Covid19-situasjonen var i utgangspunkt basert på de samme kriteriene som NFI hadde for sin Produksjon2-støtte (Covid19), men hvor Filmkraft likevel kunne utøve skjønn. Ettersom NFI sin produksjon2-støtte hadde søknadsfrist 4. juni, har Filmkraft brukt tiden etter 4. juni til å utøve skjønn, og likevel vurdert Covid19-søknader. Vi stenger imidlertid nå denne ordningen. Produksjoner som heretter ønsker økte Filmkraft-bevilgninger på grunn av uforutsette kostnader, må derfor sende ordinære søknader, og vil bli vurdert på ordinær måte.

     

Detaljer

Dato:
12 august, 2020
Tid
23:30