Søk
Close this search box.
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SØKNADSFRIST IDÉWORKSHOP m/Pitchekonkurranse – AVLYSES pga for få påmeldte!

13 november, 2020

HUSK Å MELDE DEG OG DIN IDÉ PÅ IDÉWORKSHOP m/ PITCHEKONKURRANSE!
Vi utsatte årets workshop – nå har den fått ny dato!
Søk med din idé og CV på tema ANSVAR innen 13. nov kl.00.00 på mail til: anne@filmkraft.no
6-8 plasser, det kan bli deg! *deltakere må være bosatt i Rogaland og mellom 18-30 år (kan også være studenter som har tilknytnings til regionen vår som vet at de er hjemme de gitte datoene)
Bli coachet av tekstforfatter Terje Torkildsen og anerkjente dokumentarist Zaradasht M. Hairan («Nowhere to hide») og presenter din ide foran panelet som består av fagjuryen: Bjørn Eivind Aarskog (dokumentarserien om «Birgitte Tengs»), Tommy Aase (Screen Story) og Odveig Klyve («View», «Sykkelfugl») og ny talentutvikler Kristine Elliott – og kjemp om produksjon av egen kortdokumentar til våren. Fantastisk sjanse til å få vist hva du kan og mulighet til å knytte verdifulle bransjekontakter.
Program workshop:
uke 48: uken før vil Zaradasht initiere personlig oppfølging til hver deltaker/team, han vil jobbe med dem for å tydeliggjøre pitchideen deres.
uke 49: Mandag 30. nov: deltakerne møter på Filmkraft sammen med Terje og Zaradasht digitalt/eller live og jobber med prosjektene.
Torsdag 3. des: arbeidet med prosjektene fortsetter og generalprøve pitch. Fredag 4 des: FINALE og PITCHEKONKURRANSE
Premie: stipend på kr 10 000 for å videreutvikle ide og mulighet for produksjon
*møter så igjen på nyåret og har jobbet videre med prosjektet, det er da klart for at en produsent søke det resterende beløpet under forutsetning av at kortdokumentaren realiseres under veiledning av mentorer. (Vi ønsker lære opp og utfordre den som vinner ytterligere!) Anerkjente dokumentarfilmskaper Zaradahst blir med som mentor så langt filmskaper ønsker det videre.
***Vi ser oss nødt til å avlyse denne fine workshopen da det er for få påmeldte. Vi kommer tilbake på nyåret med forslag til ny form. Alt godt fra Filmkraft Talent.

Detaljer

Dato:
13 november, 2020