FILMKRAFT TALENT PÅ SETT

Filmverksted 2023 startet med en pitch i november. 8 unge filmskapere deltok og presenterte sine idéer foran en jury.

Ann-Malin Boldermo vant Filmverksted-pitchen i fjor vinter og fikk deretter manusveiledning av Linda May Kallestein fiksjonskonsulent i FIlmkraft. Produsent Goodtimes Pictures har styrt produksjonen med stødig hånd og organisert workshops med mentorer, lokasjon, casting etc alt i tett samarbeid med manusforfatter. Ann-Malin valgte å ha regi på egen produksjon noe som gikk veldig fint på settet. Hun hadde i likhet med alle andre talenter en egen regimentor. Filmens tittel er Mannen som krøp ut av et hull.

Post-produskjonen er allerede i gang og premieren blir under Talenttimen 13. desember på KINOKINO.

Filmverksted 2023 startet med en manuskonkurranse i januar. Vinneren ble CamillaNordvang med sitt manus Bli kjent festen. Fiksjonskonsulent ved Filmkraft Linda May Kallestein var også her inne me dmanusveiledning.

Foton4 er produsent for Filmrookies i 2023 og 2024. Ett manus/en scene blir til fire filmer med fire regissører. Hvert prosjekt har fire skuespillere fra Barne- og ungdomsteateret. Lokasjon for alle de fire filmene var Godalen videregående skole, og alle opptakene ble gjort 3.-4. juni.

Post-produksjonen er også her i gang og premieren blir under Talenttimen i desember.