Søk
Close this search box.

FILMKRAFTS NYE BRANSJERÅDGIVER ER I FULL SVING

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column column_width_percent=»100″ gutter_size=»3″ overlay_alpha=»50″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ width=»1/1″ uncode_shortcode_id=»963564″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column column_width_percent=»100″ gutter_size=»3″ overlay_alpha=»50″ shift_x=»0″ shift_y=»0″ shift_y_down=»0″ z_index=»0″ medium_width=»0″ mobile_width=»0″ width=»1/1″ uncode_shortcode_id=»144706″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»206949″]Vi er glade for å ha med Kaia Høidalen på laget. 11. mai startet hun som Bransjerådgiver i Filmkraft. Kaia har 17 år bak seg fra NFI og lang erfaring med filmbransjen. Flyttelasset ble kjørt fra Oslo 3. mai og etter det har det gått i ett med utpakking og innflytting i ny leilighet i utkanten Stavanger. Før oppstart i Filmkraft har Kaia hatt en liten uke med oppdagelsesferd i området. Hun har allerede fått gått noen fine turer i og rundt Stavanger, funnet den fineste sykkelveien til jobb i Sandnes, testet ut restauranttilbudet og muligens funnet det koseligste stedet i Norge for å nyte en kaffe eller et glass eller to, sier Kaia,
-Det er har vært noen innholdsrike, spennende og hektiske uker etter at jeg startet opp 11. mai. Filmkraft Rogaland er et energisk senter, med dyktige folk og høyt tempo, noe som passer meg perfekt. Det er kort vei fra idé til gjennomføring, noe som gjør at vi kan bruke mer tid på bransjen og mindre tid på (unødvendig) byråkrati. Jeg kjenner jo allerede noen fra bransjen i regionen, men fikk truffet på noen nye ansikter da filmsenteret avholdt på Beste Praksis 12. mai, sier Kaia før hun stuper inn i RegPortal for å fortsette arbeidet.

-Jeg er allerede i gang med søknadsbehandling med god hjelp fra flotte kollegaer, og noen av dere i bransjen har allerede mottatt vedtak i Regportalen. De neste ukene blir det fokus på opplæring, søknadsbehandling og forberedelser til høstens Beste Praksis. Filmkraft reiser til Grimstad 8. juni, så jeg møter forhåpentligvis noen av dere der, hvis vi ikke sees allerede på Rogalerret 1. juni.

Avslutningsvis sier Kaia at hun vil ha en åpen-dør-policy og ser frem til å bli kjent med alle deler av bransjen i Rogaland.
-Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt????[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image media=»75818″ media_width_percent=»48″ media_ratio=»one-one» alignment=»center» uncode_shortcode_id=»928987″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Del posten