Søk
Close this search box.

ACE Training Days Norway søker produsenter på vei opp og frem!

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]ACE Training Days Norway – Developing and marketing your projects in an international context.

Inntil 12 norske produsenter kan nå søke om å få delta på ACE Training Days Norway, en eksklusiv workshop i perioden 6. – 8. oktober, som foregår i tilknytning til at ACE arrangerer del 1 av sin årlige ACE 31 Content Development Workshop (4.- 9. oktober) i Stavanger. ACE Training Days Norway er et spesialdesignet kursopplegg for produsenter fra vertskapslandet som gjerne er under det nivået som forventes av deltagere på ACE sin egen workshop, men som man ser for seg kan komme dit om noen år. Tema for workshopen er Developing and Marketing Your Projects in an International Context.

Tid: 6. – 8. oktober

Sted: Stavanger

Søknadsfrist: 14. september 2021

Deltakeravgift: Ingen.

Utgifter: Reise, opphold og diett for to netter i Stavanger evt oversettelse av dokumenter.

SØK HER

 

Inntil 12 norske produsenter kan nå søke om å få delta på ACE Training Days Norway, en eksklusiv workshop i perioden 6. – 8. oktober, som foregår i tilknytning til at ACE arrangerer del 1 av sin årlige ACE 31 Content Development Workshop (4.- 9. oktober) i Stavanger.

Utvidet del – prosjektutvikling

Dersom du har et filmprosjekt i langt format du ønsker å ta med deg til workshopen, er det mulig å søke med prosjekt til en utvidet del av workshopen, inkludert en-til-en møter med den anerkjente manuskonsulenten Emmanuel Oberg (Screenplay Unlimited). For å søke på denne delen må man ha treatment eller manus oversatt til engelsk.

Målgruppe

Målgruppen er relativt ferske produsenter som allerede har erfaring som produsent av kortfilm, spillefilm og/eller dokumentarfilm og som er interessert i å lære mer om det internasjonale markedet og hvordan samprodusere internasjonalt.

Hvordan søke

Les mer om ACE Training Days Norway og hvordan søke her.

ACE Producers er et internasjonalt produsentnettverk som har som formål å styrke kompetansen og nettverket til filmprodusenter

ACE er et internasjonalt produsentnettverk og et non-profit organisasjon som har som formål å styrke produsenter og produsentkompetansen til primært Europeiske filmprodusenter. Sentralt står utveksling av informasjon gjennom nettverk, og målet er å bruke produsentenes kollektive kunnskap til å gjøre dem i stand til å gripe nye forretningsmuligheter i en bransje som er i konstant endring. Organisasjonen, som har holdt på i over 30 år, har base i Amsterdam og har driftsstøtte fra MEDIA-programmet til Creative Europe og Nederland Film Fonds.

ACE Training Days Norway er et spesialdesignet kursopplegg for produsenter fra vertskapslandet som gjerne er under det nivået som forventes av deltagere på ACE sin egen workshop, men som man ser for seg kan komme dit om noen år.

 

Samarbeidspartnere og finansiører

ACE i samarbeid med Norsk filminstitutt, Filmkraft Rogaland, Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune, Mediefondet Zefyr, VIRKE Produsentforening og produksjonsselskapet Chezville ved Gary Cranner.

Les mer om ACE:www.ACE-producers.com[/vc_column_text][vc_single_image media=»74900″ media_width_percent=»100″][/vc_column][/vc_row]

Del posten