Nye stillinger, nye ansatte og nye muligheter

Filmkraft går en spennende tid i møte i 2022 med naturlige utskiftninger av flere stillinger i administrasjonen. Blant annet utgår åremålet til vår nåværende Filmkonsulent, Lars Skorpen, ut i desember og vi har tidligere annonsert en til to stillinger for å erstatte ham. I tillegg går vår Talentrådgiver Kristine Elliott ut i permisjon i samme måned. Nå må vi også komme med den triste beskjeden om at vår Bransjerådgiver Marie Fuglestein Lægreid og hennes familie skal flytte ut av regionen. Hun har derfor sagt opp sin stilling og vil jobbe hos frem til jul.

 

Marie selv sier dette:

Takk for noen flotte og lærerike år her på filmsenteret. Det har vært utrolig gøy og givende å finne nye muligheter og gode kompetansehevende tiltak også under en pandemi hvor arrangement har endret seg fra dag til dag. Takk til hele bransjen for alle samtaler og tiltro til å veilede deres prosjekter sammen med dere, det har vært et stort privilegium. Jeg og min familie skal flytte til Stord og jeg skal begynne som produsent/prosjektleder i Mothership Entertainment 1. januar 2022. Det skal bli forfriskende å praktisere som produsent atter en gang.

 

Daglig leder Anne Lærdal sier:

Marie har vært essensiell for utviklingen av Filmkrafts kompetanseheving av bransjen de siste årene gjennom blant annet utvikling av nye tilbud som workshops og kurs under paraplyen Beste Praksis, men også gjennom et svært involvert engasjement med filmskapere fra hele regionen. Marie har også påtatt seg ansvar utover sin stilling, blant annet ved tilpasningen av Regportal og gjennomføringen av NorDoc for å nevne noe. Hun kommer til å bli dypt savnet og vi ønsker henne lykke til videre i ny by og med ny jobb. Nå er vi på utkikk etter en verdig etterfølger som kan fortsette dette viktige arbeidet som Marie har lagt så godt grunnlag for.

 

Les stillingsannonsen til vikariatet for Talentrådgiver HER. 

Les stillingsannonsen for Bransjerådgiver HER.