Søk
Close this search box.

Claire Dobbin workshop utvides

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]Filmkrafts digitale workshop med Claire Dobbin med tema manus i lange formater startet opp i desember 2020 og har siden da hatt individuelle tilbakemeldinger, teori og faste møter med alle de 8 prosjektene og menneskene bak. Workshopen har vist seg å være svært positivt for de som er med, og har skapt nye konstellasjoner med gode samarbeid, engasjement og motivasjon.

 

Etter ønske fra både deltakere og Claire og som en del av Filmkrafts satsing på manus har Filmkraft nå besluttet å utvide prosjektet til å også inkludere 2. utkast av manus med tilbakemeldinger fra Claire. Dette betyr at månedsmøtene fortsetter og varer helt frem til siste individuelle tilbakemelding på manus i november 2021.

 

Filmkraft håper at denne økte investeringen i regionale filmskapere og deres prosjekter skal gi både en økt sjanse for realisering og gi den kunstneriske delen av filmbransjen et løft. Vi ønsker deltakerne i prosjektet lykke til videre på ferden mot låst manus.[/vc_column_text][vc_single_image media=»74749″ media_width_percent=»100″][/vc_column][/vc_row]

Del posten