FILMROOKIES 2024 SØKER CREW

VIL DU LÆRE MER OM FILM?

FILMROOKIES 2024 er i gang og vi søker nå etter film-crew i alle funksjoner. Vil du prøve deg på foto, lyd, lys, kostyme, sminke, klipp, grade m.m.? Du trenger ingen erfaring og vil få veiledning av erfarne filmarbeidere under hele prosessen.

FILMROOKIES er Filmkraft Talent sitt samarbeidsprosjekt med Barne- og ungdomsteateret ved Rogaland Teater. Hvert år velges ett manus ut som spilles inn i fire forskjellige versjoner med fire ulike team og med profesjonelle filmskapere som mentorer. Produsent for FILM ROOKIES 2024 er FOTON4FILM.

Send din søknad til mbm@foton4.com med en kort beskrivelse av deg selv og hvorfor du ønsker å være med på FILMROOKIES. Skriv også hvilken funksjon du vil lære mer om.

Alle som er bosatt i Rogaland mellom 16-30 år kan søke. Prosjektet gjennomføres utenom skole- og arbeidstid. Innspillingen er lagt til en helg.

ÅRETS PRODUKSJONSSELKAP

For FILMROOKIES 2024 er det Foton4 som er utøvende produsent. I tillegg til å gjøre oppdragsfilm står de bak produksjoner som Transit Conjunction og Dapdune Road (co-produsent).