VINNER AV PITCH FILMVERKSTED 2023

Ann-Malin Boldermo (23) stakk av med seieren under årets pitch og vil får sin idé realisert som en kortfilm til neste år. Hennes prosjekt heter Mannen man fant i et hull og handler om å føle seg utenfor samfunnet.

Vinner av Pitch for Filmverksted 2023 ble kåret onsdag 16. november på KINOKINO. Ann-Malin går på Solborg folkehøgskole hvor hun studerer filmproduksjon.

Her er hennes egen beskrivelse av historien:

En man blir funnet i et hull under bakken og vi følger hans miljøsjokk og omjusteringsprosses mens han forsøker å bli en del av samfunnet.

Målet er å framvise de komiske sidene av de bizzare opplevelsene som oppstår når man ikke er vant til å være i samfunnet. Og hvor innviklet prossessen er når man prøver å knytte band til andre, når man selv ikke har noen tilknytning til menneskeligheten. 

Leo Kramer fikk diplom og hederlig omtale for sin pitch/idé med navnet Cancelled. Ann-Malin Boldermo ble kåret som vinner og kan glede seg til filmproduksjon neste år.

Alle pitcherne fikk delta på en workshop tidligere i uken hvor de fikk kyndig veiledning av Terje Torkildsen og Lina Helvik. Denne workshoper har tydeligvis hatt god virkning og gjorde at nivået blant årets pitcher var ekstremt høyt. Samtlige gjorde en god jobb fra scenen og klarte å formidle sine «indre bilder» fram til juryen. Til slutt var det likevel et prosjekt som skilte seg ut på orginalitet og gjorde juryen nysgjerrig på å se den ferdige filmen. Mannen man fant i et hull av Ann-Malin Boldermo. Vi gleder oss til neste fase i Filmverksted 2023.

Fra ventre Ole Christoffer Ertvaag (jurymedlem), Balder Scheen Jacobsen, Leo Kramer, Nikolai Hult Simenstad, Bård Malde-Frøyland, Ann-Malin Boldermo, Håvard Vikingstad, Liva Devold Midtun, Gunhild Oddsen (jurymedlem) og Frida Feline Nilsen (jurymedlem).