Søk
Close this search box.

Filmkraft lyser ut eksklusive stipend til IDFA

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»157604″]Filmkraft drar på studietur til IDFA i Amsterdam i midten av november og vi ønsker å ta med oss et knippe dokumentarister fra Rogaland. Denne utlysningen retter seg både mot IDFA-veteraner og dere som ikke har vært der før.

 

Kriterier for å søke;

Du må virke og bo i Rogaland. Du må enten ha produsert en dokumentarfilm i løpet av de siste 2 årene eller ha et dokumentarfilmprosjekt i utvikling for å kvalifisere til å søke.

Filmkraft dekker;

Stipendet dekker reise, opphold og akkreditering (Networking pass) i tillegg til fellesmiddager/arrangementer. Filmkraft ordner med reise og bo med mer og det vil derfor ikke være mulig å søke om å få dekket utgifter utover dette. For mer informasjon om festivalen

 

IDFA er det største og viktigste treffstedet for verdens dokumentarister, og i tillegg til det tolv dager lange filmprogrammet foregår det et bredt utvalg av paneldiskusjoner, bransjemøter og utstillinger under festivalen.

 

Hvor mange dager?

Det blir felles avreise fredag 11. november og retur tirsdag 15. november. Det blir anledning til å se film, men vi vil prioritere deltakelse på arrangementer i regi av diverse finansiører og samarbeidspartnere, samt andre møteplasser som kan utvide vårt kontaktnett.

 

Hva skal søknaden inneholde?

Søknad skal inneholde begrunnelse og motivasjon for deltakelse samt oppdatert CV. Søknaden sendes på mail til kaia@filmkraft.no innen kl. 16.00, 23. september. Søknader mottatt etter dette blir ikke vurdert.

 

Merk; for dere som uansett skulle reist til IDFA, dere som har film eller har blitt invitert, står dere selvfølgelig fritt til å søke ordinært kompetansehevende tilskudd for slike reiser.[/vc_column_text][vc_custom_heading text_size=»h3″ uncode_shortcode_id=»373695″]Har du spørsmål, ta kontakt med bransjerådgiver Kaia Høidalen[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_gallery el_id=»gallery-123551″ type=»carousel» medias=»76106,76107,76108,76109,76110,73545″ carousel_lg=»1″ carousel_md=»1″ carousel_sm=»1″ thumb_size=»sixteen-nine» gutter_size=»0″ media_items=»media|lightbox|original» carousel_interval=»3000″ carousel_navspeed=»1000″ carousel_loop=»yes» carousel_dots=»yes» carousel_dots_mobile=»yes» stage_padding=»0″ single_overlay_opacity=»50″ single_overlay_anim=»no» single_text_anim=»no» single_padding=»2″ single_border=»yes» uncode_shortcode_id=»556600″][/vc_column][/vc_row]

Del posten