PROGRAMMET TIL ROGALERRET ER KLART

Thomas mot Thomas, FROM.BEYOND og Si Ingenting er prosjektene du får møte under Rogalerret 21. september.

Thomas mot Thomas.

Arthur Berning spiller hovedrollen (-ene) i Thomas mot Thomas. Manus og regi er ved Jakob Rørvik.

Kvantefysikeren Thomas er i ferd med å løse en av vitenskapshistoriens aller største gåter. Samtidig er han også deltidspappa for sønnen Aleksander, som mest av alt ønsker mer tid med faren sin. I det altoppslukende arbeidet med å bevise eksistensen av multiverset, begynner versjoner av han selv fra parallelle virkeligheter å konfrontere Thomas med livsvalgene han selv har tatt, og tvinger han til å finne svaret på det vanskeligste spørsmålet av de alle; hvordan være en tilstedeværende far for sin egen sønn. 

Premiere: 2022

Regi: Jakob Rørvik

Rollebesetning: Arthur Berning, Filip Mathias Eide, Hege Schøyen, Silje Storstein, Gard B. Eidsvold and Jan Gunnar Røise

Produsent: Maipo Film, Petter Onstad, Therese Naustdal

Manus: Jakob Rørvik

Foto: Andreas Bjørseth

FROM.BEYOND

Fredrik S Hana er mannen bak manus og regi til filmen FROM.BEYOND.

From.Beyond er en eksperimentell kortfilm bestående av en rekke forskjellige perspektiver med referanser til både science-fiction, skrekkfilm og found footage. Gjennom et fragmentarisk narrativ skildrer filmen menneskets møte og håndtering av det utenomjordiske. Hva er det første steget i møte med det ukjente? Hva er det siste?

 

Regi: Fredrik S. Hana

Produsent. Cahtrine Wespestad

Manus: Fredrik S. Hana, Jamie Turville

Foto. Christer Runde

Lyddesign: Nils Viken

Komponist: Anders Hana

Klipp: Fredrik S. Hana

Animasjon: David Kumlin

Spesialeffekter: Michael Wallin

Si ingenting

Musikkdokumentar som gir publikum et personlig innblikk i livet til artisten Marcus Kabelo Møll Mosele, også kjent som Kamelen.

Rapartisten Kamelen har de siste årene blitt kjendis i Norge. Selvsagt på grunn av musikken, men ikke minst på grunn av en røff livsstil og flere møter med politiet.
I kinofilmen SI INGENTING blir vi kjent med Marcus, mennesket bak artistnavnet Kamelen. Gjennom ærlige øyeblikk, spenstige virkemidler og et fett lydbilde får vi oppleve begge sidene av hans peronlighet: Samfunnsborgeren med profesjonell artistkarriere og livet på stell og den andre Marcus, han som lar ADHD’en få utløp gjennom å pushe alle grenser.