Søk
Close this search box.

FILMKRAFT SØKER FOLK

FILMSENTERET VOKSER OG SER ETTER NYE FOLK TIL Å BLI MED PÅ LAGET. TO LEDIGE STILLINGER.

Produksjons- og bransjerådgiver

100% Fast stilling fra 1. januar 2024.

Relevant utdanning + relevant arbeidserfaring (fordel med innsikt i formatene vi støtter, offentlig forvaltning, kjennskap til forskriftene vi jobber etter og aller helst kjenne til vårt søknadssystem RegPortal), nivå BA++, gode datakunnskaper; Office.

Rådgiver skal være generell veileder for den audiovisuelle film- og spillbransjen i Rogaland samt i konkrete produksjonsforløp. Stillingen innebærer og initiere og gjennomføre kompetansehevende tiltak for bransjen, samt saksbehandle og innstille prosjektsøknader til VIM (Vedtaks- og innstillingsmøter) over produksjonsmessige forhold i prosjektsøknader, følge produksjoner i mål/sluttlevering og saksbehandle/innstille et utvalg søknadsordninger. Avtale og gjennomføre (sammen med konsulent) for- og ettermøter i forbindelse med søknader med søkere. Og evt andre arbeidsoppgaver etter nærmere avtale.

I tillegg må det påberegnes noe reisevirksomhet for egen faglig utvikling og på vegne av filmsenteret. Stillingen inngår i ordinær stab og det forventes deltakelse på interne workshops, stabsmøter oa.

Filmkraft ser etter deg som brenner for å bidra til å bygge regional filmbransje!

Kontorsted; KINOKINO, Sandnes

Lønn iht Filmkrafts lønnspolitikk.

Søknadsfrist; 16. oktober

Søknadsbrev m/CV til post@filmkraft.no

Koordinator – vikariat

100% stilling, tidsbegrenset, men med mulighet for forlengelse.

Oppstart asap, minimum 3 mndr. Relevant utdanning/arbeidserfaring (eg. film, økonomi, juss, prosjektstyring), nivå BA+, gode datakunnskaper, (innen Officepakken m.m.)

Filmkraft ser etter deg som liker å ha varierte arbeidsoppgaver, evner å tilegne deg ny kompetanse, tar eget initiativ, kan sjonglere flere baller i luften, liker å jobbe selvstendig like mye som i et team og det skader ikke at du er glad i film. Kandidater som kjenner vår regionale filmbransje er et pluss, men ikke et must – kanskje har du nettopp flyttet til Rogaland?

Kontorsted; KINOKINO, Sandnes

Lønn iht Filmkrafts lønnspolitikk.

Søknadsfrist; 16. oktober

Søknadsbrev m/CV til post@filmkraft.no

Generelle spørsmål rundt stillingene over sender du til;

post@filmkraft.no

Del posten