Søk
Close this search box.

Pitch din ide til kortfilm og vinn produksjon av filmen!

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»145110″]Filmkrafts pitchekonkurranse inviterer unge talenter i Rogaland til å pitche sin idé. Vinneren av konkurransen vil få sin idé utviklet med hjelp av erfarne mentorer og til slutt produsert av en erfaren produsent i Rogaland. I tillegg vil vinneren også få et arbeidsstipend på 5.000 kr. Det vil også bli kåret en runner-up, som vil få et arbeidsstipend på 2.000 kr. Juryen vil bestå av bransjefolk og filmskapere fra Rogaland. Alle som vil delta i konkurransen får tilbud om gratis veiledning og opplæring i pitching fra erfarne mentorer og Filmkrafts administrasjon. På dagen for pitching vil det også legges opp til mingling, en god mulighet for deg som er med til å bygge nettverk og bli bedre kjent med de som sitter i juryen.

  1. Premie:

5.000 kr og

Ideen produsert av en erfaren produsent gjennom filmverksted 2o22 og deltakelse på prosjektet i valgfri stilling.

 

  1. Premie:

2.000 kr

 

Konkurransen finner sted 3 nov i Sandnes.

Filmkraft talent tilbyr opplæring og veiledning i pitching i forkant. Meld deg på til kristine@filmkraft.no med navn, bosted og en kort beskrivelse av ideen din.

Frist for påmelding: 27 oktober.

 

Ta kontakt med Talentrådgiver Kristine Elliott om du har spørsmål.

 

PÅMELDING:

SEND INN EN KORT BESKRIVELSE AV DIN IDÈ, DIN ALDER OG DITT BOSTED TIL KRISTINE@FILMKRAFT.NO INNEN 27. OKTOBER[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Del posten