Søk
Close this search box.

VIKAR-KOORDINATOR ANSATT

Anne Rehana Skollevoll-Bjerga blir vikar-koordinator i Filmkraft.

Anne Rehana Skollevoll-Bjerga (25) er engasjert i seks måneder ved filmsenteret.

Anne Rehana Skollevoll-Bjerga (24 år) fra Stavanger skal være vår koordinator ved filmsenteret en stund fremover. Hun starter mandag 6. november. Anne Rehana har en Bachelor i Litteratur, Film og Teater med Spesialisering i Filmproduksjon fra Universitetet i Agder og Master of Arts in Production Management for TV, Film and Digital Media fra Universitetet i Salford. Hun har dermed god forståelse av audiovisuell produksjon og bransjestandarder. Anne Rehana har også praktisk erfaring fra ulike roller, sist nå i høst som hospitant som produksjonsleder hos Filmhimmelen. Hun har erfaring med sosiale medier som koordinator for Them Girls i Kristiansand og tilsvarende arbeid for kortfilmfestivalen i Grimstad. Dette har gitt henne innsikt i prosjektledelse, budsjettstyring, og i arbeid med kreative team.

-Jeg er svært entusiastisk og takknemlig for muligheten til å bli en del av Filmkraft som koordinator. Jeg ser virkelig fram til å ta fatt på denne spennende reisen og samarbeide med dyktige kolleger. Jeg gleder meg til å komme i gang!

Etter en periode med underbemanning på filmsenteret ser vi frem til å få Anne Rehana med på laget. Vi er trygge på at hun vil få god innsikt både i bransjen vi jobber for og i Filmkrafts tiltak, noe som vil være verdifullt for henne når hun seinere skal ut på nye jobbeventyr i vår regions filmbransje.

Velkommen til oss, Anne Rehana.

Del posten