Søk
Close this search box.

SPESIALUTLYSNING: DIGITAL PITCHING PÅ FESTIVAL OG MARKED

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=»0″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

Den digitale verden er en ny utfordrende salgsarena og flere festivaler utlyser nå digitale pitcher og forumer med helt nye krav og former. Filmkraft ser derfor et behov for et tidsbegrenset og spesialtilpasset stipend. Stipendet er rettet mot både produksjonsselskaper og prosjekter i Rogaland og skal muliggjør deltagelse på viktige festivaler, markeder og salgsarenaer.

Filmkraft har allerede satt i gang pitcheveiledning som går gjennom hele 2021 og som har som mål å hjelpe produsenter og regissører med forberedelser til pitcher, men ønsker i tillegg å legge til rette for at produsentene kan få dekket sine kostnader ved produksjon av pitch og akkreditering.

For å dekke dette behovet har Filmkraft besluttet å ta deler av budsjettet som var satt av til reise-stipender over til denne spesial-utlysningen. 

Hvem kan søke
Produksjonsselskaper som ordinært kan søke våre tilskudd kan også søke på denne ordningen.

Hva kan det søkes om
1) En generell selskapspresentasjon. Dette kan det søkes støtte til én gang i løpet av ordningens gyldighet. Det kan søkes om inntil 10.000 kr.
2) Prosjekter som skal pitches eller presenteres på en festival eller marked kan søke én gang per invitasjon/bekreftelse om deltakelse. Det kan søkes om inntil 10.000 kr.

På begge punktene over kan det i tillegg søkes om støtte til faktiske kostnader for akkreditering.

Gyldighet

Ordningen er midlertidig og vil kun være åpen for søknader i 2021. Ordningen blir tilgjengelig fra 8. mars 2021 i RegPortal.

Les mer om krav til søknad på RegPortal.[/vc_column_text][vc_single_image media=»74567″ media_width_percent=»100″][/vc_column][/vc_row]

Del posten