Vikar for Talentrådgiver er på plass

Talentrådgiver Kristine Elliott skal ut i permisjon og Filmkraft har signert Geir Petter Røssland som vikar for henne ved filmsenteret. Han starter allerede 1. november for et overlapp og skal i første omgang være hos oss frem til våren-23.

Talentrådgiver har en todelt rolle. Halve delen av stillingen innebærer ansvar for alle tiltak som berører talentutvikling ved filmsenteret tilknyttet Filmkraft Talent. Dette inkluderer ansvar for organisering av og budsjettkontroll og rapportering til NFI av midlene Filmkraft Talent disponerer samt det å være rådgiver for unge på vei inn i film- og spillbransjen i Rogaland. Talentrådgiver har også ansvar for filmsenterets kommunikasjon utad gjennom månedlige nyhetsbrev, nettsider og sosiale medier. Stillingen inkluderer blant annet også å være produsent for Rogalerret og Filmkraft Forum og behandling av søknader for filmkulturelle tiltak og personlige stipender.

Geir Petter Røssland har lang erfaring med kommunikasjon og markedsføring som kulturarbeider, kommunikasjonskoordinator ved KinoKino senter for kunst og film,  markedssjef fra Mx Sport Norge og nå sist som kommunikasjonsansvarlig ved KORUS Stavanger.

Han har jobbet med film og mediefag ved Sola kulturhus, Jæren folkehøgskule og som teknisk sjef ved KinoKino med drift av MediaLab for ungdom der han samarbeidet med regionens film og TV-miljø. Han har også jobbet med etablering og utvikling av KORT på KinoKino samt vært styremedlem og teknisk ansvarlig for KinoKino filmklubb. Han var med fra starten av KinoKino senter for kunst og film i 2009.

-At jeg nå er tilbake på KINOKINO i en jobb for Filmkraft er mer enn hva jeg kunne drømme om. Jeg elsker dette huset og jeg elsker film og ikke minst det arbeidet Filmkraft gjør. Jeg føler meg privilegert og superglad, og jeg gleder meg helt enormt til å bli en av Filmkraft-gjengen.

Geir Petter har en Bachelor i kommunikasjon fra NMH/BI, Høyskolekandidat fra HiS/UiS innen visuell kommunikasjon med filmkunnskap som hovedfag og 1-års studium i Multimedia for web. Kurs og kompetanse innenfor grafisk produksjon, filmproduksjon (manus, foto, filmklipp, lyd, lys, post-produksjon etc) og lang erfaring med musikk og lydstudio.

Geir Petter er født og oppvokst på Husnes i Sunnhordland, studier i Oslo og Stavanger, bosatt på Hundvåg i Stavanger med fire barn fra to sesonger, og gift med Beate – en sørlandsjente fra Farsund.

Vi ser frem til å få Geir Petter med på laget med både sin erfaring med formidling og kommunikasjonsarbeid. Vi syns det er en flott ekstrabonus at han kjenner KinoKino så godt nå som vi endelig er i hus i Olav Kyrresgate 5 – filmsenterets nye bostedsadresse.