Søk
Close this search box.

JONERS METODE – NYE DATOER

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″ uncode_shortcode_id=»100663″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»203142″]En workshop for deg mellom 18-25 år. Med Reidar Ewing og Kristoffer Joner[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»77043″ media_width_percent=»100″ uncode_shortcode_id=»163423″][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»163432″]Regissørens stemme runger over filmsettet,

-ACTION!

Scenen utspiller seg.

-TAKK. Det var perfekt. La oss gjøre det en gang til.

Ingen tvil om at det er en klassisk måte å spille inn en filmscene. Finnes det alternativer? Kristoffer Joner mener helt klart, ja.

Filmkraft Talent inviterer til Filmkafé Spesial og en Workshop med Reidar Ewing (klipper) og Kristoffer Joner (skuespiller/regissør). I denne workshopen som går over to dager får du et dypdykk i en alternativ måte å jobbe på – foran og bak kamera. Joner vil i tett samarbeid med klipper Reidar Ewing vise deg en annen metode – Joners metode.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image media=»77045″ media_width_percent=»100″ uncode_shortcode_id=»110361″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»302201″]Fra venstre i sofaen Lasse Norlemann Mathiesen (lanseringsprodusent/produksjonsdesigner Chezville), Reidar Ewing og Kristoffer Joner.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»279492″]Reidar Ewing er klipper og skuespiller, og har klippet filmer og TV-serier i en årrekke – bl.a Tv- Serien Evy og Alltid for NRK og Nissene over skog og hei for TVN.Reidar har klippet filmer som Tottori! Sommeren vi var alene, Pornopung, Knerten i knipe m.fl. . Som skuespiller har han hatt roller i filmer som Mongoland, Monstertorsdag og Now It’s Dark, For rollen iNow It’s dark ble han nominert til Amandaprisen for beste mannlige birolle.

 

Kristoffer Joner startet som skuespiller ved Rogaland Teaters barneteater som 14 åring, og er i dag en av landets høyst profilerte skuespillere som IKKE har gått Teaterhøyskolen. Han har rendyrket sitt skuespillervirke mot film og TV-serier, og har hatt roller i en lang rekke produksjoner i både inn- og utland. Bl.a Krigsseileren, Mission: Impossible – Fallout, Skjelvet, Bølgen, The Revenant, Doktor Proktors Prompepulver, Kompani Orheim, Den siste Revejakta, Mongoland og Detektor etc. Han har vunnet både Amandaprisen og Kanonprisen som beste mannlige hovedrolle flere ganger.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_button border_width=»0″ link=»url:mailto%3Ageirpetter%40filmkraft.no» uncode_shortcode_id=»948810″]SØK OM PLASS[/vc_button][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»816978″]Kurset retter seg mot unge filmfolk i regionen. Er du skuespiller, regissør eller gjerne fotograf? Har du gjort litt av alt? Har du noe erfaring, kanskje er du utdannet innenfor film eller skuespill eller foto? Kan du litt av noe er det en fordel.

Alder 18-25 år.

Send inn din CV for å søke om plass. Workshopen er gratis. Bindende påmelding. NB. Workshopen går over to kvelder

Sted: KINOKINO

kl: 17:00 – 20:00

Dato: 21.-22. juni[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Del posten