NYE KVINNELIGE STEMMER I FOKUS

Irena Taskovski og Filmkraft søker etter nye kvinnelige stemmer fra Rogaland til en tredagers workshop på Boretunet!

Filmkraft har invitert Irena Taskovski til workshop under paraplyen Filmbalanse 4. – 6. september på Boretunet. Vi skal dele erfaringer, surfe, lage og bli servert god mat og drikke, dypdykke i blant annet publikumsutvikling, festivalstrategier og pitching sammen i hyggelige omgivelser på Bore.

Detaljert program kommer, men vi planlegger å starte opp rundt kl. 16.00, mandag 4. september og vi vil avslutte rundt kl. 14.00, onsdag 6. september.

Workshop, overnatting, surfekurs, reiseutgifter, mat og drikke under oppholdet blir dekket av Filmkraft.

Hvorfor gjør vi dette?
Iht. vår strategi, skal vi legge til rette for jevn kjønnsbalanse i vår regionale filmbransje og vi ser på denne workshopen og vårt nyetablerte samarbeid med Irena Taskovski som en suveren mulighet til å oppnå fokus på nettopp dette. Vår intensjon er å opprette et trygt rom for deling, kompetanseheving og nettverking for denne målgruppen.

Hvem kan søke?
Kvinnelige manusforfattere, regissører og produsenter innen alle formater med virke, bostedsadresse, og/eller relasjon til Rogaland.

Hvordan søke?
Send oppdatert CV, profilbilde og kort begrunnelse på norsk for hvorfor DU ønsker å delta på mail til kaia@filmkraft.no innen kl. 14.00, 9. august.

Det vil være et begrenset antall plasser, og gruppen vil bli satt sammen etter en vurdering av søknadene som kommer inn. Fra Filmkraft deltar Prosjektleder Kaia Høidalen.

Er workshopen vellykket, er muligheten stor for at vi arrangerer dette også neste år.

Workshopen er på Boretunet. Og vi skal selvsagt surfe! Klikk på bildet og les mer om Boretunet.