BESTE PRAKSIS

BESTE PRAKSIS er et initiativ fra Filmkraft som i hovedsak er rettet mot profesjonelle produsenter bosatt i Rogaland. BESTE PRAKSIS har som målsetning å tilby solide foredragsholdere og skape rom for gode diskusjoner og faglig utvikling. Det er en nyttig møteplass både for regionens etablerte, så vel som nye produsentspirer.

Filmkraft har som mål å arrangere seks BESTE PRAKSIS årlig, med dypdykk i ulike temaer og med aktuelle foredragsholdere. Datoene for årets arrangementer ligger tilgjengelig i kalenderen på nettsiden vår og vi anbefaler at du abonnerer på denne.

Når tema og foredragsholder er bekreftet, publiserer vi en artikkel på nettsiden og det kommer informasjon i nyhetsbrev. Kalenderen vil bli oppdatert med info om arrangementet og i tillegg til dette oppretter vi event på Facebook-siden til Beste Praksis. Vi anbefaler alle å følge denne siden, da det blir lagt ut annen informasjon som er av interesse for regionens produsenter og filmskapere.

For å delta på BESTE PRAKSIS, sender du søknad med oppdatert CV og kort begrunnelse på mail til kaia@filmkraft.no

Dersom du har forslag til tema eller foredragsholder, kan du sende dette på mail til Prosjektleder Kaia Høidalen som er ansvarlig for planlegging og gjennomføring av BESTE PRAKSIS.