Søk
Close this search box.

FILMKRAFT TALENT SØKER PRODUSENTER TIL FILMROOKIES OG FILMVERKSTED 2025

Filmkraft Talent søker etter engasjerte produksjonsselskaper til å produsere to av våre tiltak i 2025 – FilmRookies og Filmverksted. Begge prosjektene har egne budsjetter. Vi ser altså etter to produsenter/selskaper – en til FilmRookies og en til Filmverksted.

Filmverksted og FilmRookies er Talentprosjekter med lange tradisjoner hos Filmkraft, og er to viktige bærebjelker i vår talentutvikling. Å være produsent for et slikt prosjekt er en flott mulighet til å øke aktiviteten i selskapet, sanke erfaringer og selvfølgelig en unik sjanse til å hjelpe og bli kjent med neste generasjon av filmbransjen i Rogaland. 

Alle kostnader knyttet til produksjonen er dekket av Filmkraft, inkl. lønn til produsent, mentorer, skuespillere, lokasjonsarbeid, etc. De unge talentene som er med på prosjektetene får ikke lønn, men en god smakebit på hvordan det er å jobbe med film. Kanskje blir noen unike talenter oppdaget?

Filmkraft Talent har teknisk utstyr man kan bruke gratis til disse produksjonene. 

Gjennomføringen av prosjektene er i 2025, men vi tjuvstarter allerede høsten 2024 med pitch i Filmverksted og manuskonkurranse i FilmRookies. Denne delen er det Filmkraft Talent som organiserer, men du som produsent vil få en innflytelse på hvilke manus som velges ut.

Begge prosjektene har premiere under Talenttimen i desember.

Vi vet at det er mange dyktige produsenter der ute som ønsker i gi noe tilbake til de unge fimskaperne i Rogaland.

Kriterier for å søke:

Foto Aleksandar Nenad Zecevic.

Del posten