SØK OM PLASS PÅ SKRIVE-CAMP

18. - 20. mars samler vi kortfilm-manusforfattere på Boretunet, hvor målet er å bli inspirert til å skrive fantastiske historier.

Flow-skriving, adapsjon, monolog, hvordan utløse kreativiteten, table read med skuespillere, jobbe med egne prosjekter og skriveøvelser- noe du vil være med på? Vi har invitert et fint knippe av kreative skrivehoder som ønsker i gi inspirasjon til andre likesinnede manusforfattere. Bli med og skap fantastiske historier!

Selv om dette er en kortfilmmanus-workshop er det selvsagt like mye inspirasjon å hente også for de som primært skriver for lange formater.

Søk med din CV og en motivasjon for å delta på skrive-campen. Legg ved idé/logline/synopsis/manusutkast om du har dette klart allerede nå.

Det er svært begrenset med plasser, hvor to er forbeholdt talenter.

Søknadsfrist er 1. februar 2024.

Søk til koordinator@filmkraft.no

Deltakerne må selv ha laptop, kortfilmmanus eller en ide. Workshopen er gratis.

Tema dag 1: Flow-skriving

Tema dag 2: Øvelsesmaraton for å utløse kreativiteten (kvalitet og kvantitet på samme tid!)

Tema dag 3: Egne prosjekter

Programmet er foreløpig og små justeringer kan komme. Følg med på oppdateringer.

BO SKJOLDBORG
Bo Skjoldberg er en erfaren tekstforfatter og foreleser i skrivekunsten med minst 10 000 formidlingstekster bak seg. Han har skrevet over 30 fagbøker, romaner og barnebøker.

Bo vil snakke om Flowskriving med fokus på skrivemetoder som pusher forfattere til kvantitet og kvalitet i tekstene.

IRAM HAQ

Iram Haq er en norsk skuespiller, filmregissør og sanger. Hun har gjort seg bemerket som filmskaper både med kortfilmer og spillefilmer og har vunnet Amandaprisen to ganger og Kanonprisen tre ganger for sine filmer. Haq har utdannelse som art director fra Westerdals reklameskole.

LINDA MAY KALLESTEIN

Linda May er en erfaren filmmanusforfatter. Hun er også en av Filmkrafts fiksjonveiledere. Linda May vil gå i dybden på tema; Øvelsesmaraton for å utløse kreativiteten (kvalitet og kvantitet på samme tid!)


TABLE READ MED SKUESPILLERE

Hva er vel bedre enn å få testet ut din tekst på en table read med erfarne skuespillere? Dag 2 dukker denne gjengen opp og leser ditt sylferske manus, og gir deg sine umiddelbare tilbakemeldinger.

Kristoffer Joner (Ikke bekreftet 100%)

Nina Ellen Ødegård

Per Kjerstad

Arthur Berning

Ole Christoffer Ertvaag

Malene Wadel


KVELDENS GJEST

Hver kveld under workshopen får vi besøk av en gjest med skriving i blodet. Dette blir mer en uformell prat og ikke en heftig skriveøvelse. Det sparer vi til dagtid. Gjestene er nå bekreftet 100% – tema blir adapsjon og dialog.

TONE JOHNSEN

Tone Johnsen er utdannet fra Den Norske Filmskolens produsentlinje. Hun har de siste 18 årene jobbet som manuskonsulent, dramaturg og manusveileder. Hun har vært ansatt på Norsk Filminstitutt som manuskonsulent i til sammen 7 år og siden 2012 har hun arbeidet freelance som dramaturg og manuskonsulent for blant annet Viken Filmsenter, NRK, Viaplay, Maipo, Monster, Feelgood, Motlys og Tordenfilm. Noen utvalgte prosjekter hun har vært dramaturg på: Lykkeland, Som du ser meg, Upperdog, Heimebane, Twin, Stayer, Holmlia Love, Barn, Last Jøder, Estonia og Pørni.

ARILD ØSTIN OMMUNDSEN

En kjent og kjær filmskaper tar turen innom som vår kveldsgjest for å snakke om dialog i film.