Søk
Close this search box.

TO PRISER TIL ROGALAND I GRIMSTAD 2022

[vc_row row_height_percent=»0″ override_padding=»yes» h_padding=»2″ top_padding=»4″ bottom_padding=»2″ overlay_alpha=»50″ gutter_size=»3″ column_width_use_pixel=»yes» shift_y=»0″ z_index=»0″ column_width_pixel=»900″][vc_column width=»1/1″][vc_custom_heading auto_text=»yes» heading_semantic=»h1″ text_size=»fontsize-107144″]This is a custom heading element.[/vc_custom_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»556825″]Terje Vigen-prisen går til MORE WOMAN, MORE CRY, i regi av Anne Haugsgjerd.

MORE WOMAN, MORE CRY vant Terje Vegen-prisen I Grimstad. Vi gratulerer og er stolte over at filmen representerer Rogaland. Produsent er Incitus Films med regi av Anne Haugsgjerd. Prosjektet er støttet av Filmkraft.

Juryens begrunnelse; (Medlemmer: Marie Therese Guirgis, Brwa Vahabpour, Jukka-Pekka Laakso, Alexandra Kordas, Marte Germaine Christensen.)

Det krever ferdigheter og et sofistikert nivå som filmskaper å kunne konstruere tilsynelatende tilfeldige observasjoner om seg selv, for å lage en personlig film som også handler om oss alle i ulike stadier i livet.
Denne filmen fant gjenklang hos juryen i sin fremstilling av temaer som aldring, ensomhet og død, fortalt med en skarp, observerende sans for humor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image media=»75877″ media_width_percent=»100″ uncode_shortcode_id=»154388″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text uncode_shortcode_id=»645553″]Gullstolen for beste musikkvideo gikk til General Forsamlings KJÆRE GUD, regissert av Ivar Aase.

Vi gratulerer også General Forsamling med KJÆRE GUD som vinner av beste musikkvideo. Videoen er laget på minimalt budsjett av en rekke lokale aktører med Ivar Aase på regi. Neste gang dere får lyst til å lage en så bra musikkvideo må dere søke støtte hos Filmkraft. Vårt mandat er å støtte og bygge regional bransje. Sammen skal vi lage filmer av høy kvalitet og gjøre bransjen vår levedyktig.

Juryens begrunnelse; (Medlemmer; Linda Bournane Engelberth, Sarah Christin Calvert, Siri Schippers Skaar)

Årets vinner er en helt unik musikkvideo, med mange kvaliteter som utvider formatet og som skiller seg ut med en filmatisk tilnærming og god historiefortelling. Videoen har et visuelt sterkt formspråk hvor regissøren har et godt øye for detaljer, komposisjon, farger, lys og følelsesmessig oppbygging. Regissøren tar oss gjennom et helhetlig univers hvor musikk og video supplerer hverandre godt, med bruk av mørk humor og lokalbefolkning, som både gjennom musikk og film drar oss inn i en egen dyster landlig verden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_single_image media=»75878″ media_width_percent=»100″ uncode_shortcode_id=»108984″][/vc_column][/vc_row]

Del posten