Søk
Close this search box.

FILMKRAFT TALENT UTLYSER STIPENDER TIL NORDISK PANORAMA

Bildet fra filmen Birds av Liv Runesdatter som deltok i programmet Young Nordic under fjorårets festival.

Har du lyst til å oppleve Nordens største kortfilmfestival i Malmø? Filmkraft Talent gir bort stipender til unge filmskapere som lengter etter inspirasjon og faglig påfyll.

Filmkraft Talent utlyser stipender til Nordisk Panorama 2024. Reise, overnatting inkl. frokost og akkreditering er dekket. Det serveres enkel mat til noen av arrangementene, men du må ha med  lommepenger til mat og annet snacks. Send inn dine søknad i dag og fortell hvorfor akkurat du ønsker deg en tur til Nordisk Panorama i september.

Om festivalen: 

Den årlige Nordisk Panorama Film Festival arrangeres av Nordisk Panorama, med støtte fra Malmö City, Region Skåne og Film i Skåne. Siden 2013 har festivalen hatt sitt hjem i Malmö, en by som satser på film og hvor det er et stort publikum for kort- og dokumentarfilm. Festivalen gir en unik mulighet til å ta pulsen på den nordiske filmscenen, nettverk med den nordiske filmindustrien, se filmer av anerkjente filmskapere og oppdage lovende nye talenter.

På Nordic Panorama Market møtes internasjonale filmkjøpere, festivalprogrammerere og distributører for å se de nyeste nordiske filmene. Under Nordisk forum for medfinansiering av dokumentarer pitches fremtidens dokumentarer for finansfolk og potensielle samarbeidspartnere. Til sammen tiltrekker de to bransjearrangementene ca. 1000 deltakere fra mer enn 20 land. Nordisk Panorama er stolte av å være en organisasjon «av filmskapere for filmskapere» etablert av den nordiske kort- og dokumentarfilmindustrien.

Kriterier for å søke:

Del posten