Søk
Close this search box.

BESTE PRAKSIS

BESTE PRAKSIS er et initiativ fra Filmkraft som i hovedsak er rettet mot profesjonelle produsenter bosatt i Rogaland. BESTE PRAKSIS har som målsetning å tilby solide foredragsholdere og skape rom for gode diskusjoner og faglig utvikling. Det er en nyttig møteplass både for regionens etablerte, så vel som nye produsentspirer.

BESTE PRAKSIS skal gi bransjen kompetanseheving med dypdykk i ulike temaer og med aktuelle foredragsholdere. Datoene for årets arrangementer ligger tilgjengelig i kalenderen på nettsiden vår og vi anbefaler at du abonnerer på denne.

Når tema og foredragsholder er bekreftet, publiserer vi en artikkel på nettsiden og det kommer informasjon i nyhetsbrev. Kalenderen vil bli oppdatert med info om arrangementet og i tillegg til dette oppretter vi event på Facebook-siden til Beste Praksis. Vi anbefaler alle å følge denne siden, da det blir lagt ut annen informasjon som er av interesse for regionens produsenter og filmskapere.

For å delta sender du din påmelding til koordinator@filmkraft.no

Dersom du har forslag til tema eller foredragsholder, kan du sende dette på mail til Produksjon- og bransjerådgiver Marie Fuglestein Lærgreid som er ansvarlig for planlegging og gjennomføring av BESTE PRAKSIS.

KONTAKTPERSON

Produksjons- og bransjerådgiver

Marie Fuglestein Lægreid

E-post: marie@filmkraft.no
Telefon 451 81 132