Søk
Close this search box.

HOSPITERINGER VÅREN 2024

Filmkraft sin hospiteringsordning er en fantastisk mulighet for bransjen til å bli kjent med unge filmarbeidere, og en unik mulighet for unge i etableringsfasen til å sanke verdifulle erfaringer.

En vår og sommer med to langfilmen, flere kortfilmer og en TV-serie til høsten, gir mange muligheter for hospitering. Grevlingene, og Alt skal bort (Tidl. Nr. 11) er begge prosjekter som har hospitanter med i filmcrewet. I tillegg skal Piraya Film ha en hospitant til høsten.

Og husk at du som driver et produksjonsselskap kan søke om støtte fra hospiteringsordningen. Inntil to måneder med lønn dekkes gjennom tilskuddet. Det som kreves av selskapet er at det stilles en dedikert mentor til rådighet som kan veilede hospitanten gjennom hele perioden. 

Maria Tuner, junior produsent på langfilmen Grevlingene

Maria er utdannet skuespiller fra The American Academy of Dramatic Arts. Hun har erfaring som skuespiller, innspillingsleder, casting og regi. Hun var en av fire regissører på årest FilmRookies.

Maria hospiterte i pre-produksjonen av Grevlingene. Etter at perioden var over ble hun videre engasjert i produksjonen og i opptaksperioden.

Olga Lyubarova Chapovska, junior produksjonsleder Grevlingene.

Olga har en Bachelor of Theater (Lviv National University). Hun har jobbet med casting, som produsent, salg m.m. i flere europeiske land. Olga er opprinnelig fra Ukraina, og dermed ny for bransjen i Rogaland. Hospitering gjør det mulig å bli kjent med miljøet og til å knytte et større nettverk.

Selma Dybvig Søreide, regiassistent Alt skal bort (Tidl. Nr. 11)

Selma har en Bachelor i Tekst og Skribent fra Høyskolen i Kristiania. Hun har deltatt i flere Filmkraft Talent prosjekter fra 2016, nå sist som manusforfatter og regissør for Filmverksted 2024.

I langfilmen Alt skal bort (Tidl. Nr. 11) får Selma jobbe i en produksjon med folk som sitter på lang erfaring i filmproduksjon.

John McCaffery, produksjonsassistent Piraya Film.

John McCaffery har jobbet som frilans filmarbeider siden 2018. Har erfaring innen foto, klipp, drone etc. John er bosatt i Sauda, men deltar de fleste av Filmkraft sine arrangementer som Rogalerret og Beste Praksis, og sist som fotograf på Filmverksted 2024.

I hospiteringen som er til høsten, skal John være involvert i flere av prosjektene til Piraya.

Henrik Storm Henriksen, linjeprodusent Grevlingene.

Henrik har en Bachelor i kommunikasjon/medieproduksjon, påbygg i musikk og kulturledelse fra 2023. Han har erfaring som produksjonsassistent fra sceneoppsetninger, flere kulturarrangementer og som skuespiller. 

Som linjeprodusent i en langfilm får Henrik et verdifullt innblikk i, og sine første erfaringer i en stor filmproduksjon som Grevlingene.

Del posten