NYANSATT I FILMKRAFT

FILMKRAFT STYRKER STABEN

 

Vi i Filmkraft er veldig glade for å kunne annonsere at vi nå har funnet vår nye Rådgiver for kompetanse og kommunikasjon. Det var utrolig flinke folk søkte på den utlyste stillingen og vi syns at det er kjekt at så mange hadde lyst til å jobbe sammen med oss på filmsenteret. Filmkraft fikk virkelig velge fra øverste hylle og kan stolt meddele at vi har ansatt Kristine Elliott (30 år).

 

Flere av våre bransjeaktører kjenner til henne fra før. Hun har tidligere både vært innom våre talentprosjekter som produksjonsleder i to kortfilmproduksjoner i FILMVERKSTED og hun har reist på stipend til Fest Training Ground i Portugal via Filmkraft Talent. I tillegg har hun jobbet seg opp i film- og tv-bransjen fra assisterende roller til produsent i dag. Og tross sine kun 30 år i livet, stiller hun med Master i Policy and Management fra City University London på toppen av en Bachelor i Kultur og ledelse fra BI.

Fra 2017 og frem til nå har hun vært ansatt som produsent i ITV Studios Norway. Kristine fikk erfare det å kjenne på kroppen hvordan det var å måtte stenge ned en tv-dramainnspilling, som var helt klar til å gå i gang med opptak, da landet stengte grunnet koronapandemien 12. mars.

Vår nye rådgiver startet karrieren som produksjonssekretær og statistansvarlig på innspillingen av ”Bølgen”. Etter dette produserte hun den regionale kortfilmen «Nora i morgen» på eget selskap før hun ble hyret inn som produksjonssekretær under innspillingen av spillefilmen ”Snekker Andersen og Julenissen” for Fantefilm. Videre var Kristine koordinator for spillefilmen «Skyggenes Dal» for FilmFarms, og hun var produksjonsleder for Chezville under innspillingen av «Oljeunge» og linjeprodusent for spillefilmen «Now it´s Dark» for samme selskap her i regionen. Siste frilans jobber gjorde Kristine for Monster som koordinator under innspillingen av tv-serien «Grenseland s01» og hun var junior producer på tv-serien «Fortitude s03» for Fifty Fathoms. I ITV Studios Norge har hun blant annet jobbet som produsent med tv-serierier både i utviklings- og produksjonsfasen. På toppen av å ha virket som frilans koordinator, produksjonsleder og produsent for film og tv, har hun på CV også administrativ leder og gründer av Perkapella, markedskonsulent ved Kåkå Kverulantkatedralen og Koordinator under filmfestivalen KORT2014 i Sandnes og Numusic Festivalen i Stavanger.

Nå er Kristine klar for å tiltre stillingen som Rådgiver ved filmsenteret og hun skal ha en todelt rolle i Filmkraft. Hun skal være talentutvikler og ansvarlig for kommunikasjonen utad ved filmsenteret. Den største delen av stillingen innebærer ansvar for alle tiltak som berører talentutvikling ved filmsenteret tilknyttet Filmkraft Talent. Som rådgiver vil hun veilede våre unge talenter og bransjeaktører på vei inn i vår regionale filmbransje.

Kristine skal også ha ansvar for filmsenterets kommunikasjon utad gjennom å fylle våre månedlige nyhetsbrev, nettsider og sosiale medier med relevant informasjon for å bidra til å holde bransjen og våre samarbeidspartnere løpende orientert om relevante ting som skjer. Kristine skal også være ansvarlig for å promotere og dele filmsenterets egne aktiviteter og tilstedeværelse på festivaler og andre relevante fora. Hun vil også, som resten av oss ansatte ved filmsenteret, bidra under alle våre fellesarrangementer som ROGALERRET og BESTE PRAKSIS.

Vi i Filmkraft er veldig glade for at Kristine Elliott skal begynne hos oss og ser frem til hun tar med seg flyttelass og returnerer til hjembyen Sandnes!

Kristine vil bli et fint tilskudd til oss som allerede jobber på filmsenteret, både med sin solide utdannelse og erfaring fra sitt virke hele veien fra ungt talent til sitt virke som produsent.

Vi venter spent på dato for hennes tiltredelse, men enn så lenge er kontaktperson for våre talentprogrammer og kommunikasjon utad daglig leder, Anne Lærdal.

Merk: Talentprosjektet FILMVERKSTED er i klippen og FILM ROOKIES vil gå som planlagt i høst og vi satser selvfølgelig på at TALENTTIMEN 9. desember blir årets samlingspunkt for våre unge på vei inn i filmbransjen i Rogaland!

Vi kan også opplyse at ny IDEWORKSHOP m/pitchekonkurranse i november er under planlegging og vi minner om at fristen for å søke Filmkraft Start-Stipend er 1. september!

Les mer om tiltakene våre på våre hjemmesider og på facebooksiden vår @filmkrafttalent